Διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017  για τους μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων (α’ φάση)

Διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017 για τους μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων (α’ φάση)

Ανακοινώνεται ότι διενεργήθηκε -την 16/03/2017- ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017 για τους μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων.

Από τους Διαγωνισμούς Φυσικών / Φυσικής «Αριστοτέλης» 2017 επιλέγονται αποκλειστικά οι μαθητές που εκπροσωπούν τη χώρα μας στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Φυσικής.

Στη α’ φάση του Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2017 για το Δημοτικό, που διενεργήθηκε ενδοσχολικά, οι συμμετοχές σχολείων και μαθητών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η β’ φάση του Διαγωνισμού θα διενεργηθεί στις 06/05/2017 σε εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Ήδη έχουν αναρτηθεί τα θέματα του Διαγωνισμού Φυσικών για το Δημοτικό, με τις λύσεις τους (www.εεφεε.gr και http://micro-kosmos.uoa.gr).

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της εξέτασης της 16/03/2017, τις διευθύνσεις των σχολείων και όλους τους  συναδέλφους οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα φυσικά και εξασφαλίζουν την ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού.

Η Ελληνική Εταιρείας Φυσικής και το Τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ